Karsu Dönmez concert

Op 2 juni geeft zangeres en pianiste Karsu Dönmez een concert in het Natlab te Eindhoven. Met haar sensuele stem en bevlogen pianospel, gegoten in een prachtig jazz repertoire, behoort Karsu tot één van de meest spraakmakende muzikanten van Nederland. Speciaal in het kader van het festivalthema ‘gedwongen migratie’ maakt Karsu een bijzondere selectie uit haar repertoire voor deze avond.

Zangeres, pianist, arrangeur en tekstschrijver Karsu Dönmez behoort tot één van de meest spraakmakende muzikanten van Nederland. De veelzijdige talentvolle muzikante is naast haar albums CONFESSION (2012), COLORS (2015) internationaal beroemd van haar spectaculaire concerttours in het Concertgebouw in Amsterdam, het North Sea Jazz Festival, het Istanbul Jazz Festival, de Carnegie Hall in New York. Ook is Karsu bekend van de bijzondere documentaire, Karsu – I Hide a Secret (2012) van Mercedes Stalenhoef, welke werd vertoond op internationaal gerenommeerde filmfestivals.

Het Rode Tulp Film Festival vindt dit jaar plaats tussen 27 mei – 4 juni 2016 in zes verschillende steden: Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, Tilburg en Utrecht. Het concert van Karsu vindt plaatst op de eerste dag van het festival in Eindhoven.

Data en locaties van het Rode Tulp Filmfestival zijn als volgt:

  • Rotterdam: 27 – 30 mei in Lantaren Venster
  • Den Haag: 29 mei in het Filmhuis
  • Amsterdam: 1 – 4 juni in Rialto
  • Utrecht: 1 juni in het Louis Hartlooper Complex
  • Eindhoven: 2 – 4 juni in Natlab
  • Tilburg: 4 juni in Cinecitta
2.5.2016
 

Add comment

Vul in: *